Itt van május elseje....

2009, május 1. - 22:00













Énekszó és tánc is köszöntötte a Hajógyári-szigeten. Meg még ismeretterjesző előadások és nemzeti rock koncertek, nemzeti radikál divatbemutató, kirakodóvásár és evés-ivás. Akár egy kicsinyített Magyar Sziget. Mindez a kampány időszak jegyében három napon át a Jobbik majális rendezvényén.

A magunkfajtáknak ezek már megszokott programok, és itt sem történt semmi rendkívüli. Azt is megszoktuk már, hogy pénteken a fősodratú zsidó média 200 érdeklődőről számolt be az 5000 helyett, na de mi már nem is várunk tőlük tényszerű és valós tájékoztatást, mert egyszerűen nem számítanak. A rendszerváltás után úgy is a megfelelő helyre kerülnek..

A kampány-beszédeket nem kommentálom, mert azok célja a szavazat gyüjtögetés és tábor-toborzás. Ellenben, elhagzott egy fontos fölhívás is, amelyet Budaházy György tett közzé. Ebben a bajba jutott egyéni sorsvállaló hazafiak támogatására szólít föl mindenkit. Járuljunk hozzá anyagilag is, hogy a hatalom által itthon börtönbe vetett - és ne az idegen országban kalandot kereső - szabadságharosokat és családjukat segítsük lehetőségeinkhez mérten. Erre egy külön pénzügyi alap lesz létrehozva, amelynek technikai kidolgozása már folyamatban van. Az biztos, hogy nem bankszámlán lesz tárolva, tartva a hatalom vaószínűsíthető ellenlépéseitől.. Ez egy fontos előremutató és támogatandó kezdeményezés, mivel a jövőben bármelyikünk kerülhet olyan helyzetbe, hogy szüksége lehet erre..

A rendezvényt a Magyar Gárda biztosítja, amely feladatát fegyelmezetten és jól szervezetten látja el. Panasz nem lehet rájuk, azt leszámítva, hogy a Jobbik kampány-segédcsapatnak használja őket..