Ál-retteg a zsidó média

2009, május 8. - 12:30

„Katonai gyakorlatokat tartanak és harcászati táborokat szerveznek a hungaristák. Folyik a kiképzés: a demokrácia pusztulására, a "tűzben, mocsokban és vérben születő" új világ eljövetelére készülnek.” (NOL)

http://nol.hu/belfold/lap-20090508-20090508-23
http://www.frisshirek.hu/story/150647.html

A kezdőhangot megadta a Népszabadság és csatolt intézményei folytatják az ajvékot. A már jól bevált, megszokott műveletet látjuk. Pár napon belül beszélgetős tévé-műsorok keretében szakértők bevonásával folytatják a szörnyülködést és a fasisztanácinyilasrasszista veszély világgá vonyítását, rendészeti beavatkozást és törvényi korlátozást követelve..

Tulajdonképpen nem is lenne ebben semmi rendkívüli, mert ezek így működnek. A kérdés inkább azzal kapcsolatban merül föl, miért pont most és miért pont ezt..? Tudjuk nagyon jól, hogy a fősodratú médiában eddig tilos volt kiejteni az MNA nevét (is), de általában tabu témák voltak a jelenkori Hungarista Mozgalommal kapcsolatos hírek. (Magyar Gárdázni viszont minden mennyiségben lehetett..) Tegyük hozzá szemrehányásként, hogy még a nemzeti radikális és gerilla médiában sem kapnak megfelelően hangot és elvétve jelennek meg ezzel kapcsolatos cikkek, tudósítások.. A Becsület Napja és az Igazság Menete azért áttörte a hallgatás falát. De ez most valami másnak tűnik. Lehet, hogy ez is része a folyamatban lévő kampánynak és politikai hangulatkeltésnek, de ezt biztosan nem tudhatjuk. Sajnos nem látunk bele megfelelően szocionék boszorkánykonyhájába. Csak az eszünkre számíthatunk a sátáni erők elleni harcban. Ezért most a föltett kérdésekre minden kétséget kizáró válaszokat adni nem tudunk. Figyelemmel kísérjük és kielemezzük az elkövetkező időszak eseményeit.

Az ingyen reklámot és a hírverést azonban ismét csak megköszönhetjük - azért túlzásba ne vigyük - a hazafiak nevében. Ilyen publicitást a szokványos körülmények között nem is remélhetnénk a cionmédiától...

Kapcsolódó hír:

http://jovonk.info/2009/04/04/nyilvanos-mna-tabor
http://jovonk.info/2009/05/06/osszesitett-beszamolo-az-mna-nyilvanos-taborarol