Cion már rájött: a nácizás hatástalan

2009, május 29 - 23:10

„Közéletünk sosem tudott mit kezdeni a radikális jobboldallal. A 2000-es évek elejéig még szerencsénk volt, a Fidesz egyes prominenseitől a MIÉP-en át a neonácikig terjedő mezőből mindig felbukkantak olyan elmebetegek, akiknek köszönhetően hagyományos antifasiszta eszközökkel el lehetett riasztani tőlük a választókat. Könnyedén szalonképtelenné és félelmetessé lehetett tenni őket. (…) A közvélemény formálói viszont erre láthatóan nem képesek. Ha belenézünk a televíziók beszélgetős műsoraiba, vagy elolvassuk a lapok publicisztikáit, döbbenetes szellemi megkövültséggel találkozunk. Ugyanazok az emberek ugyanazokat a kliséket szajkózzák két évtizede, mintha még mindig abban a világban élnénk, mint a rendszerváltás idején. (…) Nem meri senki kimondani, hogy jelenleg a radikális jobboldal és szubkultúrája az egyetlen választási lehetőség a fiatal nemzedékeknek, ha a számukra fontos problémákról akarnak hallani vagy beszélni, vagy működő megoldásokat keresnek rájuk kicsiben vagy esetleg nagyban."

Az ellenséges média több oldalán megjelent ez az interjú a „magukfajta” politológussal. Igaz, hogy mondanivalója elsősorban a Jobbikra van kihegyezve, de a folyamatokat tekintve ez csak részlet kérdés. (Számunkra nem maga a párt, hanem annak szimpatizánsai a mérvadóak, akik közül a legjobbak a mi oldalunkon fognak - csak még előtte futnak egy fölösleges tiszteletkört - kikötni..)

Hogy miről is van szó? Csak most kezd rájönni a zsidó, hogy a "nácizós" retorika és a régi jól bevált panelek fabatkát sem érnek. Már túlnőttek rajtuk a dolgok, ezért nagy a pánik közöttük. Minden szinten, szinte minden elképzelhetőt be fognak vetni az elkövetkező időszakban. Törvénymódosítások, diktatórikus módszerek, törvényes és törvényen kívül megoldások is várhatóak. Ehhez minden erőforrás a rendelkezésükre áll, külföldi és belföldi sajtó, média, kapcsolati háló, titkosszolgálat, nyomás gyakorló technikák, anyagiak stb... Mi csak az eszünkre, Hitünkre és a Kitartásunkra számíthatunk ebben a harcban. Minden hazafinak lehetőségei és képességei szerint kell részt venni az Ellenállásban. Aki aktívan nem tud, vagy nem mer részt venni ebben, annak anyagilag kell támogatnia az Ellenállást. Kibúvó nincs, nem lehet! Végső soron lesz egy hasznos hozadéka is az eseményeknek: elválik, ki van velünk, és ki ellenünk. A polkorrektség ideje lejárt, köztes megoldások nem lesznek. Vagy ide, vagy oda.. Dönteni kell. Rövidesen..

http://www.jovonk.info/2009/05/29/cion-mar-rajott-nacizas-hatastalan