Tüntetés az Akadémiánál

2009, április 24. - 18:00






Vidám tüntetésre hívott Tomcat és a Bombagyár blogközösség 2009. április 24-én. Előzménye, hogy szombaton a Várban az Igazság Menete utáni tüntetésen fölszólaló Dósa István és Domokos Endre János ellen büntetőeljárást indított a rendőrség. A beszédeikben fölhívták a figyelmet a holokauszt-dogma tarthatatlanságára és egy új vallásként történő bevezetése, valamint az annak tagadását büntető németországi törvények ellen. Másnap ez verte ki a biztosítékot a hatalom képviselőinél.

15.30-kor az Akadémia előtt már egy 200 nm-es, kordonnal elkerített parkolórész várta az érkezőket. A ketrec kissé túl lett méretezve az alig két tucatnyi tüntetőnek és fotósnak. A rendőrség kérésére a szervezőknek megkülönböztető jelzést kellett elhelyezniük magukon, jelen esetben ez egy ragasztószalaggal vállra fölerősített saláta volt...

16 órakor megkezdődött az alig negyed órás demonstráció. Tomcat fölolvasta petícióját, amelyben részletezte a tatárjárással kapcsolatos történelmi tanítások képtelenségét - tagadta a tatárjárást és az akkori népírtás tényét - , amit a szabadkőműves irányítás alatt álló Magyar Tudományos Akadémia a mai napig dogmaként kezel... A rendezvény viccesnek volt szánva és ez sikerült is. A petíciót végül 15-en írták alá, amit természetesen az Akadémia részéről senki nem vett át.

Mindez egy újabb jogtechnikai kísérlet volt, amire a későbbiekben hivatkozni lehet az esetleges bírósági eljárások során.



http://kitartas.mozgalom.org/cikk.php?f=4&t=713