Plakátháború

2009, május 5. - 14:10

Az idióta szdsz ingyen reklámozza a nemzeti radikálisokat..

Beindult a szabadkőműves cion propaganda gőzhenger. Nem adhatnak mást, csak mi lényegük. Lejárató célú cikkeket íratnak még a tengerentúlon is, semmi nem számít nekik, csak minél hatékonyabban járassák le azt az országot, amelyben parazitaként megtelepedtek. Ha már megakadályozni nem is tudják egy „nemzetibb” erő megerősödését, ezzel akarják nemzetközileg elszigetelni (mozgásterét szűkíteni) az esetleg megalakuló "jobbos" - valójában ugyan olyan cionista - kormányt. (Ténylegesen itt most 3 választásról van szó a következő másfél évben - eu, országgyűlési, önkormányzati - tehát nagyon nagy a tét számukra.. ) A régi beváltnak gondolt receptek alapján teszik mindezt, a nemzetközi kapcsolati hálójukon keresztül. Érzik az idők változását és egy végső, kétségbeesett rohamra szánták el magukat. Mindent egy lapra tesznek föl, mivel tudják, hogy nincs több esélyük. Itt a vége. Minden lehetséges fronton csahos kutyaként acsarkodnak - cikkek külföldön (is), parlamenti sipákolások és plakátok az „árpádsávosokról”. Látszik az összehangoltság és szervezettség, mint ha egy agyközpontból lenne levezényelve. Hol van ez a központ? Ez jó kérdés..


Ez a bizonyos „lejáratás” is kétélű fegyver. Talán a „kreatívaik” nem is gondolnak arra, miként segítik ezzel a Nemzeti Ellenállást. Már pedig, két módon is segítik. Egy részről, a más országokban élő hazafiak és nacionalisták látják a példát bennünk - Angliától kezdve Spanyolországig felnéznek ránk, tisztelnek és komoly tekintélye van a Magyar Ellenállásnak, köszönhetően a külföldön megjelenő cikkeknek, riportoknak is - és ezáltal nagyobb erőt és elszántságot kapnak saját harcukhoz. Tudják, hogy ebben a küzdelemben nincsenek egyedül. Más részről meg, az ide betelepülni szándékozók jobban meggondolják, hogy jöjjenek-e... mert már ugye nagyon jönnének... Ha ez egy kicsit elbizonytalanítja, vagy elrettenti őket, nekünk az jó.

A plakát-kampány meg úgy tűnik a vicc kategóriába kerül. Ha igaz, akkor még a „kopasz bunyós” sem magyar gyerek a jobb oldali „árpádsávos” térfélen, hanem egy amerikai... Kérdéses ezek után, hogy a gárdistát leszámítva - Ő is csak kitakarva - szerepel-e egyáltalán magyar arc a képeken. A saját arcaikat ezek szerint már mutogatni sem merik. Elég beszédes a bal térfélen lévő kék-fehér háttér is.. Magyar embernek nem lehet kérdés, hogy a jobb oldali piros-fehér térfélen van a helye. A bal oldalnak a nevében is benne van a bal(sors) szó. Avagy, jöhet-e valami jó balról..?

Már hosszú évek óta érzek vizuális késztetést a különböző reklám és egyéb plakátok tanulmányozására. Elsősorban fényképészeti szempontból érdekelnek, hogyan vannak megvilágítva és megfotózva az azokon szereplő személyek. Érdekes, bár nem technikai jellegű megfigyelésem van ezzel kapcsolatban. Az esetek jelentős hányadában zsidó arcokat látok. Nem gondolom, hogy azért, mert kimondottan karakteres figurákat - értsd. torz, vagy groteszk - keresnek modellnek. Sokkal inkább arról van szó, hogy már a reklámokkal is sulykolni akarnak valamit. Sulykolni és a tudatalattinkba bele plántálni akarnak. Mit is? Fogadjuk el az új honfoglalókat? Vagy viseljük el őket továbbra is vezetőként és mindent eldöntőként? Esetleg a zsidó szép? Vagy mindhárom? Ki kell ábrándítanunk a marketingeseiket - ha az egész országot kitapétázzák velük, ez akkor sem fog sikerülni.. Viszont elképzelhető, hogy környezetszennyezésért (is) meg lesznek büntetve...

http://jovonk.info/2009/05/07/az-idiota-szdsz-ingyen-reklamozza-nemzeti-radikalisokat

http://www.hunhir.hu/index.php?pid=fhirek&id=8483

Az elhíresült plakátok módosítva egy ismeretlen hazafi által... (forrás: SZKR)