Drogosok demonstráltak vasárnap


2009, május 10. - 22:30

A marihuána legalizálásáért tüntettek a Margitszigeten a Kendermag egyesület szervezésében. A törvényhozástól a könnyű drogok használata büntethetőségének eltörlését követelték, de fölolvastak egy olyan petíciót is, amely a dílereknek szólt. Ebből egyebek mellett világosan kiderült az is, hogy a könnyű drogokon túlmenően olcsó és jó minőségű kemény drogokat is kérnek a kereskedőktől..

Érdekes, hogy a Nemzeti Ellenállás ingerküszöbét mindez nem érte el eléggé, mert alig két tucat aktivista jelent meg a helyszínen, akik a kordonon kívülről erős rendőri felügyelet alatt szemlélték az eseményt. Komolyabb atrocitások nem történtek.

Magát a rendezvényt és annak részvevőit nem minősítem bővebben. (Az különösen visszataszító volt, hogy kisgyerekes családok is voltak közöttük..) A kérdés sokkal összetettebb ennél. Mindig a probléma gyökerét kell kezelni. Az pedig nem más, mint - micsoda véletlen - a szabadkőműves zsidó-polgári rendszer, amely elősegíti - sőt, ez a célja! - , ezt a laza vagyok, szabad és multikulti raszta vagyok, hitetlen és céltalan vagyok embertípus kialakulását. A változások után ez a betegség is orvoslásra kerülhet, de ebben a rendszerben csak tüneti kezelés lehetséges. Elég, ha a jelenleg is drogmentesnek számító országok gyakorlatát vesszük alapul. Lehet hatékony megoldásokat találni.. A drogkereskedők nyilvános kivégzése sem túlzás az elérendő cél érdekében. A fiatalok számára pedig követendő eszményképeket kell állítani, számukra célt, feladatot és munkát adni az állam feladata is. Nem fogadhatjuk el azt az érvelést sem, hogy az egészséges életmód csupán jog és nem kötelesség. Ugyanis a haza védelme mindenki számára kötelező és ezt csak edzett és egészséges Magyar Ifjúsággal és ép lelkű Nemzettel lehet megvalósítani!

http://www.jovonk.info/2009/05/11/drogosok-demonstraltak-vasarnap