Meghalt a kapitalizmus - ébredezik Európa is

2009, május 18 - 10:04

Rövid, súlyos betegség után a kapitalizmus megszabadult szenvedésétől. Részvétnyilvánításoktól kérünk eltekinteni! - legalábbis Berlinben jó százezer ember így gondolta.

Négy európai nagyvárosban - korábban Brüsszelben és Madridban, majd Prágával párhuzamosan Berlinben - tüntettek a szakszervezetek a munkahelyek védelmében.

A piros trikós fiatalok vörös rózsacsokorral borított hatalmas koporsót hordtak a vállukon. Néhányan felnagyított, a kapitalizmust eltemető gyászjelentést tartottak a magasba. - Rövid, súlyos betegség után a kapitalizmus megszabadult szenvedésétől. Részvétnyilvánításoktól kérünk eltekinteni! - volt olvasható a falécekre tűzött plakátokon A hangos és színes hét végi "gyászmenet" az elmúlt idők egyik legnagyobb munkavállalói-szakszervezeti megmozdulása volt Németországban, a szövetségi köztársaság különböző részeiből becslések szerint mintegy 100 ezer ember jött el a fővárosba, hogy ott legyenek a Német Szakszervezeti Szövetség (DGB) által szervezett tömegtüntetésen. (MNO nyomán)

Brit cionisták összefogása a hazafiak ellen

Nagy-Britanniában a júniusi európai parlamenti választások a nemzeti erők előretörését hozhatják. A Konzervatív Párt aktivistája szerint a nagy parlamenti pártoknak össze kell fogniuk a mérsékelt színben mutatkozó radikálisok ellen.

A jövő hónap elején esedékes európai parlamenti választások és velük egy időben rendezett brit önkormányzati választások közeledésével egyre nagyobb aggodalmat kelt a szabadkőműves és cionista irányítás alatt álló nagy pártokban a nyíltan hazafias nézeteket valló Brit Nemzeti Párt előretörése.

A nemzeti érzelmű párt megerősödésének hátterében egyebek között a képviselői költségtérítésekkel kapcsolatos botrány áll. Kiderült, hogy kormánypárti és ellenzéki honatyák előszeretettel igényeltek vissza a képviselői költségtérítés terhére magánjellegű kiadásokat. A botrány miatt több politikus kénytelen volt lemondani.

A közfelháborodás rég nem látott indulatokat gerjesztett Albionban: egy képviselő irodájának ablakát kővel dobták be, a Guardian pedig arról számolt be, hogy sokan felkötnék vagy lelövetnék a közpénzeket magáncélra fordító honatyákat. (NOL nyomán)

Kommentár: Bár a pártoskodást és a rendszer szavazgatással való életeben tartását elutasítjuk, a folyamatok elemzése miatt fontos lehet ennek a hírnek az értelmezése. Jól látszik, hogy az eddig egymással - látszólag - vetélkedő szabadkőműves irányítás alatt álló parlamenti pártok képesek összefogni, ha megjelenik egy olyan nemzetben gondolkodó hazafias erő, amit már elhallgatni nem tudnak és támogatottsága egyre nő. Akár még nagykoalícióra is számítani lehet a hatalmuk és a Status Quo megtartása érdekében. Párhuzamot vonni a hazai helyzettel jelenleg még korai lenne, de jól mutatja a valódi törésvonalak elhelyezkedését és mibenlétét..

Az embereket már nem lehet a végtelenségig hülyének nézni. A zsidó média minden erőlködése ellenére kinyílik a szemük, megértik és látják azt, amit kanalas mesterék készítgetnek számukra.. A jogos népharag több országban közel egy időben fogja eltörölni a roskadozó szabadkőműves, cion-globalista rendszert..

http://www.fusz.hu/index.php?op=full&q=7958