Jó hír: nincs 200 ezer + 1 buzi zsidó drogos pedofil cigány-bűnöző

2009, június 7 - 14:10

Vagy, ha vannak is ennyien, csak 62 419-et tudott közülük szavazásra mozgósítani a szélsőséges, magyargyűlölő, cionista parazita söpredék pártja... (Az LMP-vel összeállva azért még átléphetik a küszöböt legközelebb..)

Ha úgy tetszik, ez, a számunkra is megnyugtató hozadéka a választási komédiának. Sőt, ma már "ciki"-nek számít rájuk szavazni, vagy közösséget vállalni a "magukfajtákkal".. A sok lógó orrú, gondterhelt tekintetű, pökhendi zsidó látványa sem tölti el szomorúsággal a nemzeti oldal tagjait. Ha másban nem is, de ebben a tekintetben most minden bizonnyal párt és szervezet szimpátiától függetlenül egységesek vagyunk „magunkfajták”.




Természetesen, attól nem félnek a patkány-hatalom birtokosai, hogy a Jobbik az akár milyen jó választási eredményeivel komolyan veszélyeztetni tudja a Status Quo-t. (Számunkra még az sem egyértelmű, hogy valóban akarja..) Többször elmondtuk és elmondjuk még a jövőben is: a zsidó rendszert, az általuk kitalált és biztosított módszerekkel és színtéren - szemben a sajtójukkal is - nem lehet legyőzni. Ha a radikális párt tovább erősödne, a külső cion-parancs nyomán a többiek nagykoalícióval akadályoznák meg kormányra kerülésüket. Ezzel az ellenség is tisztában van, nem ezért aggódnak. Attól rettegnek, hogy a több százezresre duzzadt radikális táboron belül hány ezer újabb gárdista, tettrekész aktivista, mozgalmi ember stb. áll csatasorba a rendőrség végrehajtó állományának egy jelentős részének a szimpátiájától kísérve. (A rendőrség, mint tudjuk, nem honvédség, és nem lehet fölszámolni teljesen.) Ez az, amit a legrosszabb rémálmukként igyekeztek megakadályozni, és ez az, ami mára kézzelfogható valósággá válik.

Sorsdöntő és nem veszélytelen időszak előtt állunk. A végóráit élő rendszer, a hatalom birtokosai és kiszolgálóik, fölmérve a folyamatokat és a várható, számukra súlyosan hátrányos következményeket, mindent egy lapra föltéve drasztikus lépésekre szánhatják el magukat. Most még ehhez meg vannak az erőforrásaik.. A nemzeti oldalnak és az ellenállásnak ezzel számolnia kell. Egy idő előtt kirobbant konfliktusnak beláthatatlan, végzetes következményei lehetnek. Ennek elkerülésére félre kell tenni az egyéni, szervezet és csoport érdekeket és vezetői ambíciókat. Csak egy egységes és fegyelmezett, pártérdektől mentes Népmozgalom tud megfelelni a jövőbeli kihívásoknak.

http://www.jovonk.info/2009/06/08/jo-hir-nincs-200-ezer-1-buzi-zsido-drogos-pedofil-cigany-bunozo