Egy tüntetés utóélete

2009, április 20. - 10:40

Ez egyre jobban tetszik! Már mint, a szombati tüntetés "utóélete".

http://kuruc.info/r/2/39001/
http://www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=18728
http://szentkoronaradio.com/belfold/2009_04_20_a-zsidok-eljarast-inditanak-a-holokauszttagado-szonokok-ellen

"Holokauszttagadó demonstrációt tartottak szélsőjobboldali szervezetek, köztük a Magyar Gárda szombat délután a budai Várban. Nagyjából kétszázan gyűltek össze. A vonulás a Clark Ádám térről indult: a többségében kopaszra nyírt, katonai egyenruhát viselő fiatalok rendőri kísérettel vonultak a lekordonozott német nagykövetség elé. A menet elején egy transzparenst vittek, amelyre magyarul és németül azt írták: "az igazság szabaddá tesz", feltehetően utalva az auschwitzi koncentrációs tábor kapuján olvasható "Die Arbeit macht frei", (A munka szabaddá tesz) feliratra. A demonstráción az is elhangzott: semmi nem igaz a holokausztból." (FH)

"Mintegy 60 gárdista és szimpatizánsaik vonultak a budai Várba vonultak, ahol a főkapitány kijelentette: semmi sem igaz a holokausztból. Egy nappal a holokauszt emléknapjához kapcsolódó Élet Menete rendezvény előtt katonai egyenruhát viselő, kopaszra nyírt fiatalok, szkinhedek és szimpatizánsaik, valamint a Magyar Gárda tagjai a Clark Ádám térről rendőri biztosítás mellett vonultak a német külképviselet kordonnal lezárt épülete elé, hogy tagadják a holokauszt tényét és a "cionista világuralom" ellen emeljék fel szavukat. A rendezvényen résztvevők "le a holokauszt dogmával", a "harmadik birodalom visszavág" feliratú táblákat tartottak a magasba, többen "merjünk fehérek lenni" feliratú pólót viseltek, míg a menet élén egy óriás transzparenst vittek, amelyre magyarul és németül azt írták: "Az igazság szabaddá tesz". Az auschwitzi haláltábor kapuján németül "Arbeit macht frei" (a munka szabaddá tesz) felirat volt olvasható. Dósa István, a Magyar Gárda főkapitánya mintegy 200 ember előtt azt mondta: semmi nem igaz holokausztból. A megmozduláson felolvasták azt a petíciót, amelyet a nagykövetségnek címeztek, de senki nem vett át." (Index)


Itt most majd elválik a búza a pelyvától. A liberális gágog (a szólás és vélemény nyilvánítási szabadság hol van?), a szalon jobb diszkréten hallgat vagy elhatárolódik, a Jobbik és Magyar Gárda meg - "azok nem mi voltunk, az egy másik gárda" . Persze tudjuk, kombá .... akarom mondani kampány időszak, itt van kérem a szavazat szerző harc ideje. Szánalmasak. Az igazság kereső és szerető hazafiak meg egyszerűen csak megvetően mosolyognak mindannyiukon, az egész parlamentáris bolhacirkuszon és az abban résztvevőkön egyaránt. Azért a "Magunkfajták" figyelmét most már hívjuk föl arra, hogy a "polkorrektkedés" ideje lejárt. Akit a zsidó média nem szid, az nem igazi hazafi. Ezért teljesen fölösleges görcsösen megfelelni nekik, vagy valamiféle "jó pontokat" szerezni náluk. Fölösleges, mert egyszerűen nem számítanak. A "gusztostalan bértollnokok" (forrás: Hegylakók - Szent Korona Rádió) meg tegyék csak a dolgukat - most még van erre lehetőségük. A változások után ezt csak magyar állampolgárságuktól megfosztva és határainkon kívülről tehetik majd. De ezt is csak azért, mert mi a humanista megoldásokat kedveljük..

A nemzeti oldalnak azzal is tisztában kell lennie, hogy az Igazság Menetét és utána a tüntetést csak a szocionista uralom idején lehet megtartani. (Nyilván azért is tűrik el, hogy ezt is fölhasználva, sajtójukkal támadhassák politikai ellenfeleiket.) Egy fideszes, narancsos, nagyon nemzeti kormányzat idején egy ilyen demonstrációt egészen biztosan nem engedélyeznének, sőt, minden elképzelhető módon üldöznék a szervezőket és azok szimpatizánsait. Emlékezzünk a Becsület Napja rendezvény betiltására. Ezért jól gondolja meg minden köztársaság párti, hogy hová adja szavazatát, vagy, hogy érdemes-e egyáltalán bármire is szavaznia.. Mert miről szól a pártokrácia? A jobboldali és a baloldali zsidók egymással vetélkednek a politikai és gazdasági hatalom megszerzéséért. Valóban részt akarunk venni ebben? Egyre többen vagyunk, akik már nem...