A rendőrség lukra futott, Draskovics még a helyén van

2009, július 26 - 20:30

Szombaton a kuruc.info-n megjelent egy írás, amely szerint az előző nap a rendőrség által sajtótájékoztatón bemutatott robbantásról készült videón nem a most letartóztatott és a 'Magyarok Nyilainak' tartott csoporthoz köthető robbantás látható, hanem egy évekkel korábbi, kísérletező kedvű fiatalok által elkövetett robbantást dokumentál.

Néhány órán belül egy ellenzéki országgyűlési képviselő és a Hírtv is foglalkozott a hírrel, mint a rendőrség által elkövetett bizonyíték hamisítással. A rendőrség még ugyan ezen a napon nyilatkozatban védte álláspontját, amely szerint az egyik gyanúsított számítógépén talált felvételt egyértelmű bizonyítéknak tekinti.

Időközben a felvételen látható robbantás egyik valódi elkövetője is nyilatkozott, elmondta, hogy semmi közük a nemrég letartóztatott gyanúsítottakhoz, és az ő évekkel ezelőtti ügyükben már ítélet is született. Esetükben szó sem volt terrorizmusról, de még csak a nemzeti ellenállásról sem. Egyszerűen kísérletező kedvű fiatalok csínytevése volt cselekményük, amit robbanóanyaggal való visszaélésnek minősített a bíróság és ennek megfelelően hozott jogerős ítéletet. Most viszont arra is számíthatnak a fiatalok, hogy a cionista hatalom és az általa kézi vezérelt politikai rendőrség leplezve hatalmas baklövését (és bizonyítandó a szervezett politikai terrorizmust Magyarországon), újra előveszi ügyüket és megpróbálja bizonyítani a 'terrorizmusban' való érintettségüket és kapcsolatukat a jelenleg büntetőeljárás alá vont személyekkel.

A nagy valószínűséggel koncepciós okokból bebörtönzött és a zsidó sajtó által már következetesen 'Magyarok Nyilainak' és 'Budaházy-csoportnak' nevezett gyanúsítottak ellen görcsösen próbálnak bizonyítékokat föltárni. (A terrorizmus ellenes tevékenységre a minap kapott több milliárdos támogatást is igazolni kell valamivel nem is beszélve cionista politikai érdekekről...) Nem meglepő, hogy minden elképzelhető szálba megpróbálnak belekapaszkodni és bizonyítani a nagyon súlyos vádakat. Ennek köszönhető mostani tévedésük is, amiből jól kijönni nem fognak tudni. Ha összekapcsolják a két ügyet azért, ha elismerik tévedésüket, akkor meg azért.

E közben Draskovics miniszter még mindig a helyén van, bár a Hírtv riportereinek kábítószeres ügyében való érintettsége után is ott maradt - egyébként is univerzális, minden létező beosztásra alkalmas káder -, így ezen már meg sem lepődik senki a demokratikus Magyar Banánköztársaságban.