Húsz éve történt

2009, augusztus 19 - 09:30

Húsz évvel ezelőtt a nagyhatalmak előzetesen már létrejött megegyezése nyomán kialakult egy olyan politikai helyzet, amelynek következtében megvalósíthatóvá vált az úgynevezett határnyitás. A Szovjetunió szép csendesen elengedte európai csatlós-államai pórázát, hogy azt átvegye tőle egy másik, a demokrácia csali-díszdobozába csomagolt csillagos-lobogós szabadkőműves unió. Ennek a folyamatnak az első lépése volt, hogy a páneurópai pikniknek nevezett rendezvényen lehetővé tette a hazai helytartó-hatalom a németek számára a határon történő átjutást.

Számunka az évforduló és az esemény ünneplésre okot nem ad. Hírértéke is csak azért van, mert a 'gazda váltás' folyamatának ez jelezte kezdetét. Ugyan a németeknek van oka ünnepelni, mivel esetükben az ország egyesítéshez vezető eseménysor ezzel indult el, mára azonban szembesülniük kell azzal a ténnyel, hogy a ZOG által leginkább terhelt országban élnek.

Ünneplésre csak a sötétség erőinek van oka és ezt meg is teszik. Nyilatkozatban méltatta José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke a páneurópai piknik 20. évfordulóját. A jubileumi eseményekre a magyar és az európai politikai élet több vezető személyiségét várják, jelen lesz Angela Merkel német kancellár is, valamint több, az eseményhez is köthető hazai politikus. Elgondolkodtató az a tény is, hogy Horn Gyula akkori külügyminisztert - később 'pufakás' miniszterelnököt – még beszámítható állapotában pont a németországi szabadkőművesek tüntették ki és méltatták állítólagos érdemeit.

A korabeli eseményeket magyar részről hősies tettnek bemutatni egyszerűen butaság. Minden gondolkodó ember számára nyilvánvalónak kell lenni, hogy ha mindez a szovjet hatalom szándékai ellenére történt volna, akkor az itt állomásozó egységeikkel néhány órán belül lezárták volna határt és a magyarországi vezetést lecserélték volna a hozzájuk feltétlenül lojális 'vonalas elvtársakkal'.

Emberi számítás szerint húsz év múlva, mindez csak egy pár soros bejegyzés lesz a történelem könyvek lapjain, a múlt egy darabkája, akár csak a szabadkőműves Európai Unió és az egész cionista, sátáni világuralmi kísérlet.