A cionista hatalom csődje - érdeklődés hiányában...

2009, augusztus 15 - 23:41

Érdekes volt ez a mai nap. Több szempontból is. Az első és legfontosabb az, hogy bebizonyosodott:
Magyarországon a cionista felforgató tevékenységnek semmiféle tömegtámogatása nincsen!

Az úgynevezett antifasiszta és rasszista ellenes szervezetek - amelyeket felsorolni is nehéz lenne annyi van belőlük -, még külföldi hasonló szerveződésekkel együtt sem voltak képesen számottevő szimpatizánst összetoborozni. Pár tucat őskövület kommunista és lecsúszott szerencsétlen talajt vesztett fiatalon kívül a kutya sem volt kíváncsi a hatalmas média és propaganda támogatással rendezett demonstrációjukra. Teljes az érdektelenség a társadalom részéről. Egyszerűen senkit nem érdekelnek! Kiderült, hogy a király meztelen. Csupán a cionista politikai elit és a zsidó sajtó létezik és áll szemben a társadalom túlnyomó többségével. Az általuk oly sokszor hangoztatott demokrácia elvei szerint semmilyen legitimitással nem rendelkeznek, sem politikaival, sem ideológiaival. Mozgósító erejük jelentéktelen. Politikai, erkölcsi, eszmei, ideológiai vereséget szenvedtek!

A fiatal nemzetiszocialisták pedig a mai napon bemutatták politikai érettségüket. Jogtechnikai kísérletük sikeres volt. Ország-világ előtt bebizonyították a demokrácia csődjét, mivel a diktatórikus zsidó hatalom leplezetlenül elismerte, hogy politikai-ideológiai alapon tiltotta be rendezvényüket, sárba tiporva a demokrácia egyik alappillérének tartott gyülekezési és vélemény nyilvánítási szabadságot. Bizonyították politikai fölkészültségüket azzal is, hogy a sorozatos tiltások után kitértek a hatalmi gépezet útjából és nem bocsátkoztak konfliktusba a kézi vezérelt politikai rendőrséggel. A mai nap mindannyiunk számára győzelem, a mai nap egy újabb lépéssel kerültünk közelebb a hazug polgári-zsidó rendszer bukásához.

Végszóként azért fölmerül még egy kérdés: a mai kétszázból ősszel hogyan lesz kétszázezer? Ha ez a tendencia nem változik, akkor valószínűleg csak Photoshoppal klónozás által...