A cion-bulvár is terrorral ijesztget

2009, június 29 - 12:10

Amint az várható volt, a nácizás és fastisztázás hatástalanná válása miatt új fajta fenyegetést találtak ki a cionisták a békés többség elrettentésére. Ami elkezdődött a 'militáns szélsőjobb beépülésével a rendvédelmi szervekbe' jajveszékelésével:

"Neonácik" épülnek be a nemzetbiztonsági szolgálatokba

Még egy csepp…

Majd folytatódott Szabó képviselő agymenésével, és most megjelenik bulvár szinten is. Mondhatnánk, hogy szánalmas már a vergődésük, de érdemes kielemeznünk és rávilágítanunk milyen aljas manipulációs módszerekkel dolgoznak és mi lehet a céljuk.

Milyen módszerek ezek? Több egymástól független hír tudatos összemosása, csúsztatása és félremagyarázása.

Nézzük meg hogyan történik ez:

„Éles lőfegyvert és lőszereket is talált a közelmúltban a rendőrség azokon a katonai előképzésre használható létesítményeken, amelyek közül a STOP információi szerint már több felkeltette magára a figyelmet. (…) A STOP úgy tudja, nemrégiben egy rajtaütés alkalmával az egyik helyszínen, ahol szélsőségesek gyakorlatoztak, éles gépkarabélyt és hozzá tartozó lőszert is találtak.”

Valóban, történt egy eset, amikor az Őrsereg vezetőjénél találtak ilyen eszközöket. Ebből általánosítani és következtetéseket levonni nem lehet.


„A STOP úgy értesült, hogy országszerte legalább nyolc olyan létesítmény működik az ország különböző pontjain, amelyben hosszabb-rövidebb ideje szélsőséges személyek félkatonai kiképzése folyik. A "soft" eszközökkel folyó felkészítés célja mindazon ismeretek - például közelharc, helységharc - elsajátítása, amelyekre később az éles fegyverek használatakor is szükség van. Úgy tudjuk több ilyen kiképzőhely paint-ball pályának van álcázva.”

Ilyenről már írtak korábban is, és maguk az üzemeltetők cáfolták, hogy bármi politikai háttere lenne a szabadidős sport tevékenységüknek. De még ha a hazafiak járnak is ilyen programokra, annak is inkább csak „fitness” és közösség építő gyakorlat jellege van. Ezért ezt a fenti hírt, jórészt hangulatkeltésnek kell tekintenünk. Komolyan venni nem nagyon lehet. Tudomásunk szerint valódi, katonai jellegű kiképzést csak az MNA folytat, ahová csak azokat várják, akik megfelelnek a szigorú követelményeknek.

„A STOP úgy értesült, hogy a legutóbbi szegedi "nemzeti radikális" (szélsőséges) egyeztető találkozón, egy, vagy több olyan szervezet is részt vett, amely aktívan folytat katonai előkészítő képzést. Ennek a találkozónak a központi alakja volt Vona Gábor, a Jobbik és a Magyar Gárda vezetője, és jelen volt Budaházy György is, akit röviddel később terrorcselekmények gyanúja miatt őrizetbe vettek, majd letartóztatásba helyeztek.”

Nos, ez az egyik ok, amiért ennyire 'rákattantak' a témára. Egyértelmű, hogy a megerősödött nemzeti radikális tábort és a Jobbikot lejáratás céljából össze akarják kapcsolni a politikai terrorizmussal, ha úgy tetszik Fehér Terrorral. (Emlékezzünk Grósz Károly hajdani kijelentésére - már csak ismételni tudják önmagukat...) Ez az egyetlen megmaradt retorikai lehetőségük, amit még 'szellemi' kreatívaik ki tudnak böffenteni magukból. (A propagandájuk is egyre hatástalanabbá válik. A terroristázásukat már a saját holdudvaruk is nyíltan megmosolyogja.) Tudják, hogy vége a dalnak. A cseléd sajtójuk még játssza a muzsikájukat a süllyedő hajón, de tisztában vannak vele nagyon jól, hogy rövidesen elmerülnek a népek tengerének fagyos (forró?) hullámai között. Mi viszont nem köszönjük meg nekik, mert nekünk nem volt öröm együtt utazni velük...

Az sem elképzelhetetlen, hogy azért ez a hírverés és hisztéria keltés, mert valójában ők azok, akik harcra készülődnek. Több, meg nem erősített forrás szerint külföldi segítséget is igénybe véve polgárháborús helyzetre készülnek. Így már érthető lenne a tevékenységük mozgatórugója: lejártatni a lehetséges ellenfelet, meghatározó személyeiket bebörtönözni és közben fölkészülni a „Vér és Vas” időszakára - a változásokra...

Többször elmondtuk már, hogy az ellenség nem ostoba, csak gonosz. A szerencse az, hogy minden agyafúrtságuk ellenére kiismerhetőek.

Legyünk éberek, a végjáték elkezdődött!